top of page

PRODUKTET TONA JANË TË DIZAJNUARA NË PARIMET E MËPOSHTME:

Zero mirëmbajtje.

Pritja e jetëgjatësis e njejtë me rezervuarin.

Reduktimi i emetimeve në industri.

Punime me porosi.

Gaz i padepërtueshëm.

06

NGJITJE E SKAJSHME RRETHORE KUPOLË

VOCSTOP ngjitja primare dhe sekondar garanton një operacion të plotë kontakti pavarësisht nga parregullsitë e ndonjë cisterne të shellit. VOCSTOP është i përshtatur për secilin tank për të ofruar reduktimin më të mirë të disponueshëm të shkarkimeve, në përputhje me rregulloret e emetimeve dhe rreziqet e tjera të lidhura me avujt.

KTHIM NË INVESTIME

Në shembullin e treguar më poshtë, ngjitja e jonë rrethore VOCSTOP krahasohet me standarde industriale të ngjitjes me shkumim. Llogaritja tregon një reduktim prej 93.9% të emetimeve, duke rezultuar në një avancim të madh jo vetëm në parandalimin e avujve të rrezikshëm në mjedis, por edhe në reduktimin e potencialit ekonomik përmes avullimit të vlerave. Zgjidhja jonë i shërben një ROI që tejkalon ndeshjen 10:1.

EMETIMET

Rezervuar për kupolë, ø 52m, kapaciteti 25.000m³, qarkullim 600.000m³/vit, ruajtje e lëngëshme: benzinë

NGJITJA RIM SHEMBULLI 1

Montim mesatar me ngjitje shkumore, avull i montuar, me mburojëne nga moti

Humbjet vjetore nga ngjitjet e rim: 1.284,1 kg/vit

NGJITJA RIM SHEMBULLI 2

Montim i shtërnguar VOCSTOP ngjitje Rim, montuar me lëng, pllaka me kontakte të plota, me ngjitje sekondare të montuar me rim

Humbjet vjetore nga vulat ngjitja VOCSTOP:  77.1 kg/vit

= 93.9% REDUKTIMI I NXJERRJEVE

07

KUPOLË LËVIZËSE E MBRENDËSHME EPT-IFR

EPT IFR është metodë arti e ngjitjes së plotë të kupolës mbrenda cisternës së brendshme duke paraqitur inovacionet më të fundit strukturore dhe të projektimit që nuk shihen në ndonjë dizajn tjetër të disponueshëm në treg. Është e lartë është 100% e zjarrit, e para në botë. Është në pozitën më të lartë zjarrdurues 100, e para në botë

NXTIFR_edited.png

08

KUPOLË LËVIZËSE E JASHTME EPR-EFR

EPR EFR është metodë arti GRP e ngjitjes së plotë të kupolës së jashtme dhe paraqet një alternativë të provuar dhe pa korrozioni ndaj çative të jashtëm lëvizëse të çelikut. EFR EPR përmban risitë strukturore dhe të projektimit që nuk shihen në ndonjë dizajn tjetër të disponueshëm në treg.

09

UDHËTIMI I MËBESHTJELLSIT TË SIPËRFAQES

EPT-GPS do të jetë i përshtatur sipas nevojës në çdo konfigurim të udhëtimit sipërfaqësor dhe plotëson kërkesat më të larta të kontrollit të emetimeve. Zvogëlimi i shkarkimeve arrihet duke zvogëluar hapësirën midis pusit të udhëzuesit dhe mëngës rreth sipërfaqes udhëzuese.

10

THARJE E PËRZIER E KUPOLËS ME NYJE TË PASTRA

RD- Hybrid Joint siguron avantazhet e një sistemi të kullimit të tubave pa disavantazh të lidhjeve të rrotulluese.

11

ONTROLL I NGJITJES SË KUPOLËS I THARË

RD- Float Check Valve është një kontroll unik i ngjitjes së valvulave të kupolës që lejon një sistem kullimi plotësisht të tharë dhe pa mbetje.

12

EPT

BR-VALVE

A Firecheck Ballooning Relief Valve for
External Floating Roofs

Na kontaktoni më poshtë për më shumë informacion.

bottom of page