top of page
ABOUT

01

UDHËTIMI YNË

1000px-Cc-nc-euro.svg.png

1. Humbja e potencialit ekonomik për shkak të avullimit të aktiviteteve të kompanisë

fire-element.png

2. Rreziqet e sigurisë që rezultojnë nga formimi i përzierjeve të ndezshme

kisspng-globe-earth-world-holding-hands-

3. Dëmi Mjedisor

Misioni ynë është që të dizajojmë, zgjidhje artizanale dhe inxhinieri teknologjike të avancuara, të orientuara drejt të ardhmes; duke e bërë botën tonë një vend më të mirë, njëkohësisht një rafineri.
 
Në EPT, ne krijojmë zgjidhje dhe sisteme të pakrahasueshme që nxisin reduktim të ndjeshëm të emetimeve në fermat e cisternës së rezervuarit dhe rafineritë. Si një zhvillues dhe prodhues i pavarur i produktit, ne kemi kontroll të plotë mbi efikasitetin e sistemeve tona. Klientët tanë përfitojnë nga përkrahja plotësisht e integruar mbi projektin, duke filluar me dokumentet e miratimit të parë deri në asamblenë e gatshme dhe dokumentacionin "i ndërtuar" për të gjitha produktet dhe shërbimet tona.

Për të mësuar më shumë për udhëtimin tonë, zhytemi në parandalimin e skenarit "Humbje e trefishtë" - një parim që ka qenë gjithmonë me rëndësi të madhe për EPT. Të gjitha produktet dhe shërbimet tona janë themeluar mbi parimin e parandalimit të mëposhtëm:

R&D

DIZAJNI

PRODHIMI

INSTALIMI

Zgjidhjet tona mbulojnë gamën e plotë të R&D, Dizajnit, Prodhimit dhe Instalimit për të tejkaluar kërkesat, rregulloret teknike dhe standardet dhe për të tejkaluar pritjet e performancës, jetëgjatësinë dhe përforcimin e standardeve tona inxhinierke - mirëmbajtje - zero.

Shtabi ynë teknik, administrativ dhe prodhues ndodhet në Schwedt/Oder. Ju do të na gjeni në ambientet e PCK Raffinerie GmbH, Ndërtesa H122.

AdobeStock_123658551.jpeg

Kënaqësia e klientëve tanë është vetëm fillimi. Qëndrueshmëria e praktikës sonë të punës dhe jetëgjatësia e produkteve dhe shërbimeve tona flet për vete. Ekipi ynë mbetet i fokusuar në llogaridhënien e qëndrueshme për arritjen e rritjes së qëndrueshme ndërkohë që nderon praktikën etike, duke mbetur rrënjësisht transparent për të gjithë palët e interesuara dhe vazhdimisht duke përmirësuar produktet dhe shërbimet tona për të ofruar zgjidhje efikase afatgjata.

03

KLIENTËT TANË

Ne ofrojmë një zgjidhje të zhvilliar teknike dhe efikasitet operacional si dhe ekspertizë për t'iu përshtatur nevojave të klientit tonë dhe për të tejkaluar rezultatet e pritura. Klientët tanë janë mbështetur gjithmonë në EPT për të përmirësuar ndjeshëm efikasitetin operacional, duke bërë kështu, dukshëm duke ulur në fund të fundit mirëmbajtjen, riparimin dhe shpenzimin e energjisë së humbur. Megjithëse nuk janë të dobësues, klientët tanë me famë përfshijnë:

04

AJO. (SIGURIA, SHENDETETI DHE MBROJTJA MJEDISIT)

SHE
CLIENTS

Bota jonë është unike. Mjedisi ynë është mbijetesa jonë. Vizioni dhe misioni ynë janë rolet dhe përgjegjësitë tona. Së bashku ne projektim, artizanale, shpikje dhe inxhinier për të tejkaluar standardet më të larta ndërkombëtare, procedurat dhe rregulloret për ta bërë këtë botë një vend më të mirë - njëkohësisht një rafineri..

 

Që nga fillimi i kompanisë, ne kemi qenë të palëkundur në angazhimin tonë për arritjen e standardeve të larta etike të ngulitura në vlerat tona thelbësore. Parimet tona kanë lëvizur rreth qëllimit për të ngritur standardet për etikën dhe përputhshmërinë në industrinë petrokimike, për të cilën ne besojmë se kërkon rishikim për të përmirësuar sigurinë, efikasitetin dhe praktikën e përgjithshme të punës.

 

Përgjegjësia sociale e korporatës dhe praktika etike e biznesit e përbëjnë shtyllën dhe filozofinë e kompanisë sonë. Propozimi ynë unik i vlerës në treg e shtyn pasionin tonë të vërtetë jo vetëm për të gjithë palët tona të interesit, duke përfshirë punonjësit, klientët, aksionarët dhe furnizuesit, por edhe planetin tonë dhe banorët e saj. Për të mësuar më shumë, na kontaktoni më poshtë.

Anchor 1
bottom of page